Taal Taal

English English Nederlands [Beta] Nederlands [Beta]

Blogs Blogs

Terug

Wil je ex seks?

Tekst en afbeelding Copyrightvermelding. Onder copyright gepubliceerd door Loveawake Nederland. © Copyright 2010-2020. Alle rechten voorbehouden.

Als je ex seks met je wil hebben, kan hij op onverwachte momenten aan je deur verschijnen. Hij kan zeggen dat hij vergat iets op te halen toen hij verhuisde. Hij kan plotseling aardig beginnen te doen en alle dingen zeggen die je wenste dat hij had gezegd toen je samen was. Hij kan zelfs praten over hoeveel hij is veranderd en gegroeid en hoe hij zou willen dat je hem nu zou kennen. Als je samen kinderen hebt, wordt het probleem van het opnieuw verbinden nog moeilijker, want zoals iedereen weet, willen kinderen gewoon dat hun ouders kussen en wakker worden.

Maar pas op als je ex seks wil. Ook al zou het gemakkelijk zijn om in je oude routines te kruipen, je zou een onzichtbare lijn overschrijden waar je waarschijnlijk spijt van zou krijgen. Voordat u zelfs maar overweegt om met hem (of haar) in bed te gaan, moet u aan het volgende denken:

Wat waren de redenen waarom je in de eerste plaats uit elkaar ging?

Als je ex seks wil, vraag jezelf dan af wat de redenen waren om uit elkaar te gaan. Vaak, wanneer mensen weer bij elkaar komen, in zeer korte tijd, komen alle oude onopgeloste problemen die hen uit elkaar dreef weer op. Tenzij jullie allebei hebben gewerkt aan counseling om destructieve gedragspatronen onder ogen te zien en te veranderen, zullen die gewoonten terugkeren.

Ben je geneigd dingen beter te maken dan ze in werkelijkheid zijn?

Als je ex seks wil, ben je dan gevleid of blij of denk je dat je weer bij elkaar komt en komt alles goed? Sommige mensen zijn geboren optimisten, wat een goede zaak kan zijn, maar wanneer dat optimisme de grens overschrijdt in illusies van toekomstig geluk, heb je problemen. Je stelt je de manier voor waarop je wilt dat je leven is, in plaats van de manier waarop het is of was. Alleen omdat je weer bij je ex wilt komen en het wilt laten werken, wil nog niet zeggen dat het kan. Het zal werk kosten, en vermoedelijk heb je al aan de relatie gewerkt en dat is niet gebeurd, dus je moet vasthouden aan je hoopvolle emoties en ze niet laten wegrennen met je gezonde verstand.

Voel je je zo zeker dat de relatie voorbij is, dat het geen problemen zou veroorzaken om een ​​beetje intimiteit te hebben?

Als je ex seks wil, voelen ze zich dan emotioneel behoeftig? Bij de meeste scheidingen wilde de ene persoon de relatie meestal meer beëindigen dan de andere. Als jij degene was die mee wilde doen, zou het hoogst oneerlijk zijn als je misbruik maakt van de kwetsbaarheid van je ex-partner door seks te hebben. Je zult hun hoop alleen maar aanwakkeren en ze zullen je blijven vasthouden of het idee om weer samen te zijn.

Hoe zit het met de kinderen?

Als je ex seks wil, heb je er dan over nagedacht hoe dit de kinderen in verwarring kan brengen? Als je kinderen hebt en jij en je ex seks hebben, zullen de kinderen voelen dat jullie twee close zijn geweest. Niets zal hun wereld meer verstoren dan hoopvol te worden dat jullie weer bij elkaar zullen zijn, alleen om te ontdekken dat het niet lang zal duren. Voor hen is het alsof ze een oude wond opnieuw bezoeken. Ze zullen zich verdoofd gaan voelen.

Hoe zit het met doorgaan met je leven?

Als je ex seks wil, heb je dan overwogen hoe dit je terugbrengt in termen van het implementeren van je nieuwe leven? Talloze mensen hebben seks met hun ex en denken dat het hun leven niet op een negatieve manier beïnvloedt ... zolang niemand ervan weet. Het probleem is, je weet het, en als jullie allebei hun eigen weg zijn gegaan, maar soms nog steeds aansluiten, ga je niet echt verder met je leven. Je hangt in het ongewisse, wacht op iets of iemand, niet in een toegewijde relatie, maar ook niet echt vrij. Je kunt tegen jezelf zeggen dat je niet echt een relatie wilt, terwijl je genoegen neemt met kruimels. Misschien heb je zelfs het gevoel dat je een affaire hebt met je ex, waardoor je wanhopig wordt. Je moet het oude leven loslaten en je nieuwe leven zo vormgeven dat het precies is wat je wilt.

Het is in jouw macht om meer te vragen, te verwachten en te hebben dan alleen seks met je ex. Zoek een coach, counsellor, therapeut of minister om u te helpen een betere relatie met uzelf, met degenen die van u houden en zelfs met iemand die zich voor u wil inzetten, te begeleiden. Je kunt het.

Vorige
Reacties
Link naar weblog-URL:

Reactie toevoegen
[...] no no im talking about a situation with me – i wondering if im getting the “fade” done to me. I got blown off a 3rd date (lost mobile was the excuse) I thought that was a bit suspect as the time... [...] Meer lezen
Geplaatst op 8-7-20 18:08.