Taal Taal

English English Nederlands [Beta] Nederlands [Beta]

Blogs Blogs

Terug

Vakantie Dating

Uitgaan tijdens de vakantie? Leef je net als Frosty the Snowman zonder knuffels, kijk je naar de mensen om je heen en speel je alleen als iedereen 's nachts naar huis gaat? Het ergste van alles is dat je bang bent dat je smelt en verdwijnt bij het eerste teken van warmte.

Het goede nieuws is dat zelfs als je alleen bent, je je niet als Frosty hoeft te gedragen. In feite zijn de vakanties een perfect moment om uit je gebruikelijke gewoontes, achtervolgingen en verstoppingen te stappen en iemand te ontmoeten. Sneeuwmannen hebben duidelijk niet de keuzes die jij maakt. Dus vergeet de ijzige routine om op dezelfde plek vast te zitten, dezelfde dingen te doen en dezelfde resultaten te behalen.

Laat uw houding los dat u nergens heen kunt, niemand kunt ontmoeten en niets kunt doen. Het is niet jouw uiterlijk van een ijzig beeld dat moet worden gesmolten, het is je bevroren blik, koud en onverschillig voor waar je ziel naar verlangt.

Laten we je Frosty Self klaar maken voor liefde. Volg deze stappen:

Vraag jezelf af of je klaar bent om iemand te ontmoeten.

Vindt u dat u praat over uw EX, klaagt over uw baas of wordt geplaagd door een zure relatie? De mensen die de minste kans hebben om iemand te ontmoeten en langer mee te gaan dan een koude winter, zijn degenen met BAGGAGE. Bagage kan u zwaar belasten, dus u moet uzelf ontlasten. Los oude problemen uit het verleden op. Bied je excuses aan of schrijf een brief of bel, maar begin met het ondernemen van verantwoorde acties om het los te laten. Mensen zullen hun relatie met jou opgeven als ze meer dan 15% van hun tijd moeten besteden aan het werken aan je problemen uit het verleden.

Richt u op de praktische punten van uw leven.

Dit zijn de dagelijkse eisen aan uw tijd, energie, geld en geest. Heeft u een betrouwbare oppas nodig voor uw kinderen? Of een verzorger voor een bejaarde ouder? Of heb je nieuwe banden nodig op je auto of een nieuw dak op je huis of je warmwaterboiler gerepareerd? Welk praktisch probleem houdt u tegen omdat u er geen tijd voor heeft genomen of gedacht om het aan te pakken? Ruim enkele van de zeurende details van je leven op en kijk hoe je ijzige benen beginnen te bewegen.

Draai stro in goud.

Je hoorde me. Neem alles over jezelf en ruik het op. Haar, kleding, schoenen, houding en gezichtsuitdrukkingen (glimlach!) Bepalen allemaal of iemand je aantrekkelijk vindt. Sneeuwmannen zijn koud en niet te knuffelen, ze dragen grappige kleding en ze zijn onbeweeglijk en kunnen geen contact opnemen met anderen. Maar je hebt een kracht die groter is dan die in Frosty's hoed - je kunt niet alleen dansen, je kunt je uiterlijk, je acties en je bestemming veranderen.

Oefen vriendelijk te zijn.

Ga naar een winkelcentrum, sportschool, museum of een openbare bibliotheek en lach naar mensen. Maak oogcontact en kom dan dichtbij genoeg om hen een vraag te stellen. Als ze vriendelijk zijn, blijf dan praten. Als dit moeilijk voor je is, oefen het dan steeds opnieuw totdat je met vreemden kunt praten. Onder je besneeuwde buitenkant is een echt leven waar je je warm voor kunt houden als je ze een kans geeft.

*Actie.

Maak plannen om erop uit te trekken. Praat met je vrienden of met mensen op het werk. Kijk of je uitgenodigd kunt worden voor een van hun bijeenkomsten. Ga dit seizoen naar elk feest en elke sociale functie die je kunt vinden! Vakantie is een goed moment om mensen te vragen of ze iemand voor je kennen. Meer dan 45% van de mensen ontmoet elkaar via vrienden en familie.

Veel plezier.

Als je eenmaal het bovenstaande hebt opgelost, ontspan je dan. Geef je over aan het moment, wetende dat je alles hebt gedaan wat je menselijk zou kunnen doen om te komen waar je bent.

Dit is misschien het seizoen voor Frosty the Snowman, maar jij hoeft hem niet te zijn. U kunt uw vakantie warm, expressief en heel erg echt doorbrengen. Je hoeft niet vast te zitten op één plek zoals Frosty - je kunt bewegen en dansen en erop uit trekken. Dit is het moment om moedig, aanwezig en vooral jezelf uit te breiden naar iedereen die je tegenkomt. Omdat dit JOUW seizoen is. Fijne vakantie.

Gepubliceerd onder copyright door Loveawake dating site © Copyright 2010-2020. Alle rechten voorbehouden.

Volgende
Reacties
Link naar weblog-URL:

Reactie toevoegen
[...] no no im talking about a situation with me – i wondering if im getting the “fade” done to me. I got blown off a 3rd date (lost mobile was the excuse) I thought that was a bit suspect as the time... [...] Meer lezen
Geplaatst op 8-7-20 18:08.