De verzekering voor de belastingadvieskantoor op het gebied van Nederlands belastingrecht

RB heeft in nauwe samenwerking met Covermij een nieuwe beroepsaansprakelijkheids-verzekering ontwikkeld. De verzekering kent ruime verzekeringsvoorwaarden voor het RB-kantoor. De nieuwe beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt vergaande dekking voor de aansprakelijkheid van de belastingadviseur ten gevolge van beroepsfouten.

Verbeterd voorstel juli 2019

Periodiek bekijken wij alternatieven in de markt voor de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor RB-belastingadviseurs. Wij volgen de ontwikkelingen op de markt en bij verzekeraars. Af en toe biedt het voordelen om een nieuwe propositie verder uit te onderhandelen en aan te gaan.

Wij zijn verheugd de huidige en nieuwe verzekerden een verbeterd voorstel aan te kunnen bieden. Wij hebben voor de Pro Professional verzekering gekozen van Chubb. De verzekering kenmerkt zich door de ruime dekking voor de activiteiten van het RB belastingadvieskantoor.

Bestaande verzekerden

Bestaande verzekerde worden hierover individueel geinformeerd. Het verdient aanbeveling aangesloten te blijven bij het RB-collectief. Zo zorgt u er voor dat u in de toekomst eveneens updates ontvangt en gebruik kunt blijven maken van de voordelen van de collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekering.