Bijzonderheden

Nieuwe organisatie Covermij

De RB collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekering verhuist per 1 maart 2019 naar een nieuwe entiteit: Covermij RB Collectieve Verzekeringen. De huidige ontwikkelingen in de markt vragen om bijzondere focus op beroepsaansprakelijkheid. In de nieuwe organisatie kunnen wij onze aandacht nog beter bundelen voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid en cyberrisico. Omdat er sprake is van een nieuwe entiteit zullen wij u vragen om een formeel akkoord. Voor u verandert er verder niets: Uw verzekering, verzekeringsvoorwaarden, verzekeraar en polisnummer blijven hetzelfde. Alleen de organisatie achter Cover-RB verandert.

Ons nieuwe adres wordt:

Schiedamse Vest 154, 3011 BH  Rotterdam  info@cover-rb.nl

 

 

Wat zijn bijzondere elementen in de RB-aansprakelijkheidsverzekering?

 

Naast de gebruikelijke standaarddekking heeft de RB-aansprakelijkheidsverzekering een aantal uitbreidingen in de dekking die verder gaan dan traditionele verzekeringen bieden.

Uiteraard biedt RB-aansprakelijkheidsverzekering dekking voor inloop en kent het een uitgebreid dekkingsgebied. Bovendien biedt de RB-aansprakelijkheidsverzekering ook een optie tot uitloop. Een belangrijk element betreft de uitgebreide en op maatgemaakte hoedanigheid die aansluit bij de eisen van de beroepsvereniging RB, NBA, NOAB en andere beroepsorganisaties.

De RB-aansprakelijkheidsverzekering biedt een aantal voordelen:

  • U kunt eenvoudig juridisch adviseurs, accountants en/of administratiekantoren meeverzekeren conform eisen van de NOAB en/of NBA;
  • Standaard dekking voor fouten gemaakt door hulppersonen;
  • Vrijheid in het hanteren van leveringsvoorwaarden;
  • Optioneel werelddekking met uitzondering van de VS (of mogelijkheden VS-dekking);
  • Gratis inloop vanaf het eerste moment dat men verzekerd is geweest;
  • Uitloop van 2 jaar mogelijk;
  • Bijzondere regeling samenloop: Verzekeraar neemt uw omstandigheid of aanspraak altijd in behandeling, ongeacht of er een soortgelijke verzekering bestaat;
  • Het kantoorrisico (AVB) kunt u gemakkelijk en tegen lage premie meeverzekeren op dezelfde polis.